För att anmäla dig och din hund till kurs hos oss maila till kurs@tassarnasfavorit.se
ange kurskod för den kurs du vill gå samt vad för ras/typ av hund du har samt kort info om er.

Du kommer att få ett bekräftelsemail på din anmälan ihop med faktura (vill du ha den till annan mailadress vänligen ange detta).

…………………………………………………..

Självfallet har vi försäkringar som täcker för vår kursverksamhet men då det i Sverige rådet strikt hundägaransvar som inte kan avtalas bort om din hund “ställer till med något” rekommenderar vi alla att dubbelkolla att man har ansvarsförsäkring i sin hemförsäkring.

Utöver kurser går det också bra att boka privatlektioner eller problemhundskonsultationer, kontakta oss på info@tassarnasfavorit för närmare information.

Till aktuella kurser

Köpvillkor för kurs

Anmälan till våra kurser är bindande, har du bokat plats är du betalningsskyldig om det ej föreligger veterinärintyg eller läkarintyg som underlag.
Avanmäler du senast 14 dagar före kursstart utgår en administrationskostnad på 69:- Vid avanmälning närmare än 14 dagar före kursstart kan halva kurskostnaden faktureras, efter startad kurs riskerar du att hela kostnaden faktureras.
Du har möjlighet att själv ordna reserv om denne uppfyller kursens kriterier, det utgår då ändå en administrationsavgift